Följ oss Instagram Facebook

Välkommen till Prostens Pizza

och vårt andra vardagsrum. Vi, det är Lisa Lemke och Marcus Nordgren samt resten av familjen som bor här på Prästgården i Skrea Backe utanför Falkenberg.

Vi älskar bra pizza, att ha människor runt omkring oss och inte minst så älskar vi att laga mat på bra råvaror. Det, tillsammans med våra favoriter bland lokala råvaror och goda drycker från ”när och Europa”, är stommen i vår vedeldade pizzeria.

Menyn består av handplockade godsaker och rustika pizzor i romersk stil. Här kan du stanna till på en snabb pizza eller bli kvar hela kvällen. Två till fyra gånger per månad eldar vi igång ugnen, dukar upp långborden och ställer ut skylten på Skrea Backe. Vi lägger ut öppettiderna här och på facebook ungefär en månad i förväg och bokar gör du antingen här på hemsidan eller via länk på facebook-sida.

Välkommen hem till oss!

PROSTENS PIZZA
Vi har öppet året runt men under sommaren uttökade öppettider samt när vädret tillåter uteservering med utebar och vårt utekök Skärselden.

ÖPPETTIDER HÖSTEN 2019
26/9-28/9 Torsdag - Lördag från kl 17:00
3/10-5/10  Tordag - Lördag från kl 17:00
10/10-11/10 Torsdag - Fredag från kl 17.00
17/10-19/10 Torsdag-Lördag från kl 17.00

PIZZAKURSER 
21/10-24/10 Begränsat antal platser! 
 
SÅ HÄR FUNKAR DET HOS OSS
Alla våra platser inomhus bokas här på hemsidan, får du inte upp några valbara datum är det fullt men gå in och kolla igen för det händer ofta att folk avbokar och ändrar så det dyker upp lediga tider.
 

VANLIGA FRÅGOR
Har vi glutenfri pizza?
Vi har glutenfria bottnar, men de bakas i samma ugn som de vanliga pizzorna. Har du speciella önskemål om t ex veganost eller liknande får du mer än gärna ta med det själv. Har du allergier som t ex nötter blir vi väldigt glada om du hör av dig i förväg så att vi lättare kan förbereda för ditt besök.

Parkering
Vi har ett antal platser precis vid pizzan, några fler ute vid ladan vid vägen (nosen på väggen så att fler får plats) och annars är det parkeringen vid Skrea matbruk som gäller.

Har du mer frågor för Prostens på sommaren
Maila oss på prostenspizza@gmail.com.
Vi gör vårt bästa för att hinna svara på alla mail så fort vi kan men på sommaren är det hårt tryck på mailen och vi hoppas på förståelse om det dröjer lite.

PIZZAKURSER
Du har väl inte missat våra populära pizzakurser
Under sommaren tar vi paus med dessa men sätter igång igen till hösten. Maila oss för förfrågningar, det går också bra att köpa presentkort till kurserna!

PRESENTKORT
Vi hjälper dig gärna med presenten! Antingen bara presentkort eller kanske ett paket med presentkort, pizzaspade, olivolja, prostens-keps eller kanske en kokbok från Lisa

KONFERENS ELLER AKTIVITET FÖR FÖRETAGET?
Hör av er så berättar vi mer! 070-6562651 
eller prostenspizza@gmail.com
INTEGRITETSPOLICY

Vi ses på Skrea Backe!

Har du önskemål om speciella arrangemang hos oss är det bara att höra av dig. Vi anordnar allt från personalfester och privata 
middagar till bröllop, dop och konferens här på Prostens.  Vi erbjuder även matlagningskurser, har du frågor om dessa är det bara att höra av dig till oss på mailen. 

Följ oss gärna på facebook och instagram under namnet prostenspizza!

Varmt välkomna!

  • Prostens Pizza
Boka bord
Kontakta oss


 
Kreera webdesign