Följ oss Instagram Facebook

Välkommen till Prostens Pizza

och vårt andra vardagsrum. Vi, det är Lisa Lemke och Marcus Nordgren samt resten av familjen som bor här på Prästgården i Skrea Backe utanför Falkenberg.
Vi älskar bra pizza, att ha människor runt omkring oss och inte minst så älskar vi att laga mat på bra råvaror. Det, tillsammans med våra favoriter bland lokala råvaror och goda drycker från ”när och Europa”, är stommen i vår vedeldade pizzeria.

Menyn består av handplockade godsaker och rustika pizzor i romersk stil. Här kan du stanna till på en snabb pizza eller bli kvar hela kvällen. Två till fyra gånger per månad eldar vi igång ugnen, dukar upp långborden och ställer ut skylten på Skrea Backe. Vi lägger ut öppettiderna här och på facebook ungefär en månad i förväg och bokar gör du antingen här på hemsidan eller via länk på facebook-sida.

Välkommen hem till oss!

Välkommen till Prostens Pizza!

Julen närmar sig på Prostens och den 19/11 kl 15.00 släpper vi resterande platser för bokning via prostenspizza@gmail.com. Vårt julbord består av klassiska julsmaker på vårt vis med fem serveringar vid bordet (och självklart är en av serveringarna julinspirerade pizzor!)

Julbord prostens style helt enkelt!

Pris 495 kr/person - glögg och kaffe ingår. Barn upp till 12 år betalar 20kr/år.

Varmt välkomna till en god jul på Prostens!

28/11 Fullbokat
29/11 Fåtal platser
30/11 Fullbokat
1/12 Fåtal platser

5/12 Fullbokat
6/12 Fullbokat
7/12 Fullbokat
8/12 Fullbokat

12/12 Fåtal platser
13/12 Fåtal platser
14/12 Fullbokat
15/12 Fullbokat

19/12 Fåtal platser
20/12 Fåtal platser

OBS! Bokningar sker via vår mail prostenspizza@gmail.com
 

KONFERENS FÖR FÖRETAGET?
Hör av er så berättar vi mer! 070-6562651 
eller prostenspizza@gmail.com
INTEGRITETSPOLICY

Vi ses på Skrea Backe!

Har du önskemål om speciella arrangemang hos oss är det bara att höra av dig. Vi anordnar allt från personalfester och privata 
middagar till bröllop, dop och konferens här på Prostens.  Vi erbjuder även matlagningskurser, har du frågor om dessa är det bara att höra av dig till oss på mailen. 

Följ oss gärna på facebook och instagram under namnet prostenspizza!

Varmt välkomna!

  • Prostens Pizza
Boka bord
#prostenspizza
Kontakta oss


 
Kreera webdesign