Följ oss Instagram Facebook

Välkommen till Prostens Pizza

och vårt andra vardagsrum. Vi, det är Lisa Lemke och Marcus Nordgren samt resten av familjen som bor här på Prästgården i Skrea Backe utanför Falkenberg.
Vi älskar bra pizza, att ha människor runt omkring oss och inte minst så älskar vi att laga mat på bra råvaror. Det, tillsammans med våra favoriter bland lokala råvaror och goda drycker från ”när och Europa”, är stommen i vår vedeldade pizzeria.

Menyn består av handplockade godsaker och rustika pizzor i romersk stil. Här kan du stanna till på en snabb pizza eller bli kvar hela kvällen. Två till fyra gånger per månad eldar vi igång ugnen, dukar upp långborden och ställer ut skylten på Skrea Backe. Vi lägger ut öppettiderna här och på facebook ungefär en månad i förväg och bokar gör du antingen här på hemsidan eller via länk på facebook-sida.

Välkommen hem till oss!

Välkommen till Prostens Pizza!

Under april och maj kommer vi ha öppet de datum som du ser här nedanför. Bokning av platser görs på hemsidan längst ner eller via länk från vår facebook-sida. Skulle du få förhinder gör du även din avbokning i detta system. Med andra ord kan det dyka upp lediga platser i bokningen allt eftersom, så ta gärna en kik där om du är sugen på att komma hit. Får vi sena avbok, lägger vi ut dem respektive dag vid ca 12.00 på instagram och Facebook.

(Pst, man vågar absolut chansa på att komma hit spontant om man är sugen på en senare pizza efter kl 21. Får man inte plats hos oss kan man alltid promenixa lite längre bort på grusvägen och slå sig ner på vår systerkrog Aska BBQ om vi har öppet där. Där behöver man inte boka utan det är bara att dyka upp.)


28-30 (fre-sön) april från kl 18.00
12-13 maj från kl 18.00
25-27 (tors-lör) maj från kl 18.00

Hoppas vi ses på Skrea Backe!


Har du önskemål om speciella arrangemang hos oss är det bara att höra av dig. Vi anordnar allt från personalfester och privata 
middagar till bröllop, dop och konferens här på Prostens.  Vi erbjuder även matlagningskurser här på Prostens PIzza, har du frågor om dessa är det bara att höra av sig till oss på mailen. 

Följ oss gärna på facebook och instagram under namnet prostenspizza!

Varmt välkomna!

  • Prostens Pizza
Boka bord
#prostenspizza
Kontakta oss


 
Kreera webdesign