Boende
Nyhetsbrev

Välkommen till Prostens Pizza

och vårt andra vardagsrum!

Vi, det är Lisa Lemke och Marcus Nordgren samt resten av familjen som bor här på Prästgården i Skrea Backe utanför Falkenberg. 

Vi älskar bra pizza, att ha människor runt omkring oss och inte minst så älskar vi att laga mat på bra råvaror. Det, tillsammans med våra favoriter bland lokala råvaror och goda drycker från ”när och Europa”, är stommen i vår vedeldade pizzeria.

Menyn består av handplockade godsaker, massa smårätter och rustika pizzor i romersk stil. (Det vill säga tunna och krispiga pizzor) Här hoppas vi att du vill prova ett gäng smårätter från vår meny som vi ändrar minst en gång i månaden. Fortsätta kvällen genom att dela några pizzor med vännerna vid ditt bord och avsluta med något sött, varför inte vår nyvevade glass? För det här är inte en
klassisk pizzeria, det här är en plats där allt är möjligt!

Nyhetsbrev

Nu finns alla tider inför sommaren tillgämgliga för att boka!

Vi kommer ha 2 spelningar i sommar:

7 JUNI LILY ARBOR

Entré 250kr med mat 575kr ( fasta meny med 3 snacks + pizza )

maila till prostenspizza@gmail.com för att boka

27 JULI TINGSEK

Entré 400 kr med mat 725kr ( fasta meny med 3 snacks + pizza )

maila till prostenspizza@gmail.com för att boka

 

 

Äntligen har vi uppdaterat vår hemsida med mer bokningsbara tider för både middag och pizzakurser. In och kika om du hittar något datum.

BOKA LILLA PIZZAKURSEN

 

 

Inkastare

Kalender & boka

 Vi eldar igång den gamla stenugnen och har öppet året om, men med utökade öppettider och dessutom uteservering under julen och högsommar. Vi lägger ut öppettiderna här och i våra sociala medier ungefär 1-2 månader i förväg och bokar gör du direkt här på vår hemsida. Försöker du boka ett specifikt datum men inte lyckas, beror det förmodligen på att det är fullbokat just då och istället ska du få upp nästa lediga tid som finns. Är det fullt just nu kan du alltid titta in här lite senare, för det sker alltid förändringar i bokningen så rätt som det är kanske det dyker upp en ledig tid som passar just dig.

Inkastare

Konferera mera!

Det är något med luften på Skrea backe. Man tänker lite klarare, umgås lite enklare och blir inte minst väldigt hungrig. På både pizza och kunskap. Därför tycker vi det är väldigt roligt att så många kommer hit för konferens, kurser och alla möjliga former av möten och events. Läs mer här om våra paket för såväl företag och föreningar som privatpersoner.

Kreera web&design Logo